Studiu. Veganii îşi cumpără plante carnivore doar ca să le critice şi să le hărţuiască

Toată lumea știe ce antipatici sunt veganii, dar puțini știu până unde merge răutatea lor. Mulți vegani își cumpără plante carnivore, pe care le ceartă încontinuu că mănâncă hrană de origine animală, precum muște. De multe ori, veganii își hărțuiesc plantele carnivore până când se ofilesc, după care, evident, le mănâncă.

”Ei fac asta pentru că de multe ori nu au pe cine să terorizeze cu vegănismele lor. La 4 dimineața, vecinii dorm și nu au de ce să strige la ei: «iar ai făcut mici, criminalule? Tu știi câte animale mor ca să facă un mic?» și alte astfel de mizerii tipice veganilor. De aceea, ei țin aceste plante carnivore, care nu au nicio vină, cum nici noi, omnivorii, nu avem vreo vină, în afară că uneori mai dăm peste câte un vegan și îl tratăm ca pe un om, ceea ce sincer nu prea merită”, explică Decebal Popescu, liderul mișcării Anti-Vegani.

Studiul arată că în timp ce oamenii normali cumpără plante pentru că simt nevoia de frumos, de a ocroti ceva, veganii cumpără plantele doar din ură, pentru că ei nu sunt capabili de sentimente nobile, ca oamenii normali.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 mai 2017 11:38
Citește mai mult despre: plante carnivore vegani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult