TVR lansează emisiunea de cultură generală ”Vrei să ai ce mânca diseară?”

O nouă emisiune de cultură generală se lansează la TVR, avându-l ca amfitrion pe renumitul Virgil Ianțu, cunoscut de la Vrei să fii miliardar. Producătorii emisiunii spun că s-a renunțat la formatul cu miliarde nu atât pe fondul sărăciei, pentru că TVR are bani, cât pe fondul prostiei, întrucât densitatea de proști din țara noastră a crescut enorm, pe fondul exodului creierelor.

Formatul emisiunii e simplu. Participanții sunt selectați din sutele de mii de fomiști care au senzația că ei știu ceva, genul de oameni care s-au uitat pe Youtube la un documentar de istorie și acum se cred profesori. Fiecare participant răspunde la câteva întrebări și la fiecare răspuns corect primește ceva de mâncare.

Primele întrebări sunt simple și concurentul primește niște cartofi prăjiți, o felie de pâine prăjită cu unt sau un fruct. Cei care reușesc să meargă mai departe și răspund la întrebări mai grele vor primi câte o ceafă, o porție de mici, sau premiul cel mare, o șaorma cu de toate. Se estimează că emisiunea va avea audiențe record pentru că românii sunt ahtiați după cultură și le e și foame.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 februarie 2022 18:58
Citește mai mult despre: emisiune foame Ianțu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult