Un cercetător român a inventat o metodă revoluționară de ținut tava și acum câștigă dublu ca ospătar

Cine spune că știința nu folosește la nimic? Poate doar cei care nu au încercat să o folosească pentru progres și cunoaștere, așa cum a făcut-o ing. Ahile Creoșteanu, de la Institutul de Cercetare în Mecanică, Logopedie și Metale Ușoare. După ani de cercetări acesta a reușit să inventeze o metodă nouă de ținut tava și acum câștigă dublu ca ospătar într-o cunoscută berărie bucureșteană.

„Metoda pe care am patentat-o rapid prespune să ții tava cu o singură mână dar să și notezi sub ea ce și-ar mai dori oamenii de la masă folosind doar degetul mare și cel mic. Totodată i-am făcut și un mâner special, care-mi permită să o folosesc și ca evantai pentru mici, să se facă jarul mai bine, dar și scut în cazul în care se iscă o bătaie în bar și trebuie să mă apăr de bețivi”, a explicat ing. Creoșteanu.

Cercetătorul român spune că acum, de când s-a angajat ca ospătar, câștigă mult mai mulți bani, mai ales că nu are trecut tot salariul pe cartea de muncă și majoritatea banilor îi primește la negru, sau din bacșiș. „Nu trebuie să fii savant ca să înțelegi că cea mai proastă idee e să dai bani la stat, ca să aibă ăia ce mocangeli să dea la putorile ce nu muncesc”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 august 2018 13:03
Citește mai mult despre: cercetator ospatar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult