Un explorator român a descoperit 8 staţiuni necunoscute între Constanţa şi Vama Veche

Legendele sunt adevărate! Un explorator român s-a întors după 14 ani de căutări și anunță că există alte 8 stațiuni, până acum neștiute și neatinse de mâna omului cocalar, între Constanța și Vama Veche. Stațiunile sunt populate cu băștinași primitivi, care încă nu au auzit manele și acolo o bere la halbă costă 50 de bani, prețul corect pentru poșirca aia, nu 6 lei, cât a ajuns în Vamă.

”Hotelurile par construite de niște oameni atât de proști și de răi, că ar fi capabili să creadă în comunism, ideologia crimei. Nu există tineri și nudismul e foarte răspândit, dar din cauza sărăciei. Ca să ajung pe plajă a trebuit să mă lupt cu mulți boșorogi care purtau haine de paznic”, spune Decebal Popescu, exploratorul litoralului.

Exploratorul a întrebat băștinașii cum se numesc stațiunile și a fost șocat să afle că acestea poartă nume de planete, precum Saturn sau Venus, asta într-o țară în care se alocă bani doar pentru borduri, nu și pentru observatorul astronomic, și în care educația înseamnă copiat referate unii de la alții și făcut doctorate din furt.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 iulie 2017 11:07
Citește mai mult despre: Constanta stațiune Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult