Un programator român a inventat un nou tip de compresie pentru punga cu pungi

Asta schimbă totul! O invenție a unui programator român ar putea elibera milioane de metri cubi de spațiu de depozitare în cămările românilor. Darius Popescu, un programator, a descoperit o metodă nouă de compresie a pungilor cu pungi, care nu este bazată pe împăturire, precum tipurile anterioare de compresie.

E de la sine înțeles că Darius a fost deja recrutat de Techtalent, companie care caută mereu astfel de programatori inteligenți și cu ințiativă.

”Noul algoritm de compresie va lua punga așa cum este ea, mototolită, contorsionată, dacă vreți, apoi va găsi o pungă cu distorsiuni similare, compatibile și congruente pe distorsiunile primei pungi. După ce le adun într-un ghemotoc, algoritmul comprimă totul și rezultă un volum de 3000 de ori mai mic decât volumul inițial”, spune Darius despre invenția sa.

Geniul metodei sale este că algoritmul nu pornește de la o pungă anume, ci scanează toate pungile, face o sortare a tipurilor de distorsiuni, după care începe să ordoneze pungile, ocupând atât spațiul interior al pungii, cât și cel exterior. Asta spre deosebire de metodele anterioare, care presupuneau împachetare, sortare, stacking și apoi packing, după care venea compresia propriu-zisă. Evident o metodă greoaie, învechită și deloc eficientă, iar rezultatele se văd: pungi imense prin toate sertarele, doldora de alte pungi!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 iunie 2024 14:24
Citește mai mult despre: compresie programator pungi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult