Oamenii care fac cumpărături de Sărbători pe ultima sută de metri au primit un ajutor neașteptat din partea aplicației Waze, care acum permite și semnalarea cetelor de colindători de pe traseu. Șoferii vor putea să evite astfel zonele aglomerate unde se bate toba și se cer bani pentru asta. 

colindatori-waze.jpg

„Sitemul funcționează la fel ca la radare, cu ceva opțiuni specifice. Poți să spui dacă sunt colindători buni, de-ăia cu Conservator, că poate vrei să treci pe-acolo, sau doar scandalagii cu surle și tobe, care fac scandal până le dai bani să plece de-acolo”, a explicat Kelemen Csaba, software developer la compania Waze.

Aplicația îți va indica cea mai bună rută pentru evitarea colindătorilor, la suficientă distanță de ei cât să nu-i auzi, precum și zonele din oraș unde este un cluster de colindători și se blochează traficul de oameni care mână din zurgălăi.  

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 24.12.2018 12:33 IT & Știința

National Cinematografic