1 mai reușit! Mulți români susțin că au pus pe ei câteva kile doar de la mirosul de grătare și mici

Cu toate că minivacanța de 1 mai este abia la început, deja foarte mulți români spun că au pus câteva kilograme în plus de la dezmățul alimentar. Mai important, sunt români care spun că s-au îngrășat doar de la mirosul de mici, atât de puternic a fost acesta în centrele urbane importante din țară.

”Vă spun că știu exact, sunt la dietă și fac sport zi de zi. Ieri dimineață am ieșit să alerg, ca de obicei, prin zona parcului Tineretului, când am ajuns acasă și m-am cântărit, aveam 4 kilograme în plus și colăcei”, susține bucureșteanul Decebal Popescu.

Specialiștii spun că sunt la curent cu acest fenomen, pe teritoriul țării întâlnindu-se cazuri de oameni care s-au îngrășat după ce au mirosit ba o ceafă de porc la grătar, ba niște coaste de berbecuț. Nutriționiștii recomandă ca, după minivacanță, să reechilibrăm organismul mirosind câteva zile niște salată, fructe sau chiar nimic.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
2 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult