8 milioane de ruși s-au înscris la schimbare de sex ca să scape de înrolare

Orice ca să scape de armată! 8 milioane de bărbați cu vârste între 20 și 60 de ani au dat deja avansul pentru operația de schimbare de sex, optând să devină femei ca să scape de recrutările făcute de Putin. În acest moment la clinicile de schimbare de sex sunt cozi mai mari decât la frontiera cu Finlanda, transmit surse din Rusia.

Cu excepția unor lesbiene care vor să devină bărbați ca să se ducă pe front și să ucidă bărbați, peste 400.000 de tineri ruși sunt programați la ”feminizare”, cum este numită procedura în Rusia. Unii ruși care nu-și permit operația chirurgicală vor primi acasă kitul de schimbare de sex, cu bisturiu, turnichet și pungă pentru testicule.

Mulți ruși care nu au bani sau curaj să-și facă operația vor să demonstreze totuși că sunt femei în fața comisiei de recrutare, fie arătându-și micropenisul, fie demonstrând că le place să citească poezie, să aibă grijă de flori sau de copii, dovezi incontestabile că s-au născut în corpul greșit și că în realitate sunt femei, deci inapte de plecat la război.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
23 septembrie 2022 09:21
Citește mai mult despre: armată operație război rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult