Cenzură ca în Rusia! Zeci de jurnaliști săraci, dar paşnici, care încercau să-și completeze veniturile comercializând porumb fiert în Vama Veche, au fost reținuți de Poliție și li s-a confiscat marfa. Porumbul, primit ca ajutor umanitar de la o fundaţie din Germania, a fost mâncat de jandarmi chiar în faţa jurnaliştilor, care relatau înmărmuriţi de la faţa locului.
 
jurnalisti_porumb_fiert_litoral.jpg Surse din vama Veche povestesc că l-au văzut pe Ion Cristoiu, un împătimit al minciunii, cu un cazan mare, în care susţinea că are porumb dacic, pe care îl vindea la preţ dublu. Evident, erau şi jurnalişti pupincurişti de la Antene, care dădeau porumbul gratis, dacă spuneai: “Să trăiască Doamna Firea şi PSD”.
 
Jurnaliştii scăpătați se disculpă: “Dar ce-am făcut? Nu dădeam în cap la nimeni şi nici nu făceam anchete!”. Amenzile primite de jurnaliști i-au aruncat din sărăcie în semi-sclavie. Mulți vor fi nevoiți să-și vândă canalele în care locuiesc și să se mute prin parcuri, ca să poată să le achite.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 02.06.2017 11:39 Social

National Cinematografic