Abuzuri contra presei! Mai mulți jurnaliști, arestați în Vamă pentru că vindeau porumb fără autorizație

Cenzură ca în Rusia! Zeci de jurnaliști săraci, dar paşnici, care încercau să-și completeze veniturile comercializând porumb fiert în Vama Veche, au fost reținuți de Poliție și li s-a confiscat marfa. Porumbul, primit ca ajutor umanitar de la o fundaţie din Germania, a fost mâncat de jandarmi chiar în faţa jurnaliştilor, care relatau înmărmuriţi de la faţa locului.

Surse din vama Veche povestesc că l-au văzut pe Ion Cristoiu, un împătimit al minciunii, cu un cazan mare, în care susţinea că are porumb dacic, pe care îl vindea la preţ dublu. Evident, erau şi jurnalişti pupincurişti de la Antene, care dădeau porumbul gratis, dacă spuneai: “Să trăiască Doamna Firea şi PSD”.

Jurnaliştii scăpătați se disculpă: “Dar ce-am făcut? Nu dădeam în cap la nimeni şi nici nu făceam anchete!”. Amenzile primite de jurnaliști i-au aruncat din sărăcie în semi-sclavie. Mulți vor fi nevoiți să-și vândă canalele în care locuiesc și să se mute prin parcuri, ca să poată să le achite.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 iunie 2017 09:06
Citește mai mult despre: jurnalist porumb Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult