Achiziţie previzibilă: Rosal a cumpărat McDonald’s

Achiziţia a venit ca o gură de aer pentru lanţul de restaurante McDonald’s, care trece prin grave dificultăţi financiare după ce furnizorii de materii prime le-au mărit preţurile la detergenţi şi adezivi de mobilă, atât de necesare în reţetele McDonald’s.

Patronul firmei Rosal, Silviu Prigoană ne-a explicat cum i-a venit ideea preluării magazinelor McDonald’s: „Duceam la ghenă o pungă de gunoi în care Adriana aruncase câteva resturi de mâncare care arătau exact ca un meniu Big Mac. Zic: ia stai bă frate, că eu cu asta mă ocup, strâng gunoiul! Ia mai bine să-mi duc eu gunoiul la McDonald’s, că ei ştiu să-l ambaleze frumos şi să-l vândă.”

După preluarea de către firma de salubritate a lui Prigoană, restaurantele McDonald’s vor face şi câteva schimbări. De exemplu, în restaurant mâncarea nu va mai fi servită pe tavă de plastic ci pe un făraş, în timp ce meniurile la pachet vor fi ambalate direct în tomberoane de plastic. Silviu Prigoană ne explică: „De asemenea, vom introduce şi meniuri personalizate pentru vedete. Pentru Oana Roman vom avea meniul MacElefant, pentru Dan Capatos un meniu MacRahat, format din ce mănâncă el, iar pentru profesorul Mencinicopschi avem MacCinicopschi, format dintr-un pahar de apă plată degresată.”

Scris de TNR
17 februarie 2012 11:02

Alte articole

Vezi mai mult