Adevăratul Game of Thrones. 200 de pensionari s-au bătut pe singurul scaun gol în autobuz

A fost măcel! Cioturi însângerate, şuvoaie de sânge şi cărucioare de piaţă sfâşiate! Sunt scene de groază văzute într-un autobuz de pe linia 336, unde peste 200 de pensionari s-au încăierat pe singurul loc liber. Ceilalţi pasageri abia au scăpat, pentru că pensionarii scoseseră boxurile din oţel Valyrian.

“Printre pensionarii zdrenţăroşi am remarcat unul mai înalt şi mai slab, cu o privire oţelită, de administrator de bloc. Când s-a uitat la mine, parcă mă vedea printr-un vizor. Şi-a aruncat sacoşa de la 10 metri pe scaun şi a urlat ca o fiară să ne dăm la o parte din calea lui. Fireşte, nu m-am dat la o parte, pentru că eu sunt descendent din marele Mitică Turnătoryen şi am tot dreptul să mă aşez pe tronul liber”, explică un pensionar implicat în bătălia pentru scaun.

După tratative de 2 ore, s-au implicat şi nişte babe, care au atacat decisiv pe flanc, călare pe nişte mături. Din nefericire a fost prea târziu pentru boşorogi, pentru că pe scaun s-a aşezat o piţipoancă cu căşti în urechi şi pensionarii n-au mai avut ce să facă şi au bodogănit până la capăt de linie că “tineretul ăsta nu mai are pic de respect, v-am făcut oameni şi vă bateţi joc de tot, ăştia ce-a făcut, n-a făcut nimic vă spun io, dacă era în stare făcea şi ei o fabrică”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 aprilie 2019 13:26
Citește mai mult despre: autobuz batalie Game of Thrones pensionari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult