Adrian Năstase se plânge: “Nu e suficient de cald în celulă şi colegii nu pot sta dezbrăcaţi”

Adrian Năstase e foarte nemulţumit de condiţiile de detenţie! Fostul premier susţine, într-o postare pe blog, că abia mai supravieţuieşte la Jilava din cauză că nu este suficient de cald în celulă. Ca urmare, scrie Năstase pe blog, “niciunul dintre colegii mei de detenţie nu se dezbracă la bustul gol. Nici măcar în maieu nu îi vezi, dat fiind că aici sunt constant 15 de grade”.

“De asta am intrat eu la închisoare, ca să văd bărbaţi tatuaţi şi plini de muşchi îmbrăcaţi până în gât şi fără nicio picătură de transpiraţie scurgându-li-se pe pectorali?” se întreabă retoric Năstase pe blog. Dealtfel, cei care l-au vizitat povestesc că gardienii i-ar fi luat lui Năstase telecomanda de la sistemul de încălzire deoarece de fiecare dată când intra un alt deţinut în celulă dădea temperatura la 45 de grade.

Tot pe blog, Năstase mai spune şi că celula sa are doar 4 metri pătraţi şi nu poate primi mai mult de 2-3 deţinuţi înăuntru, ceea ce-i limitează foarte mult libertatea de creaţie. “E atât de înghesuit încât dacă ai în vizită un coleg violator de 2 pe 2, nu te poţi apleca din senin după un băţ de chibrit, chiar dacă nu fumezi”, îşi încheie ex-premierul postarea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 august 2012 13:08

Alte articole

Vezi mai mult