Cunoscutul gândac puturos, numit și tigru de platan, care a invadat Bucureștiul de câțiva ani, devine din ce în ce mai periculos. Pentru că autoritățile nu au luat măsurile necesare pentru eliminarea acestuia, acum acesta a suferit o mutație și supravițuiește și iarna. În plus, oamenii care au încercat să-l omoare spun că acum nu doar că pute ci și scoate un cârâit urât atunci când este strivit.

colindator_gandac_puturos.jpg

 Astfel, acesta nu mai face „poc” simplu când moare ci face „leeeerui-i ler și arăși ler” sau „astăzi s-a născut Cristos” deși sunt localnici care au semnalat că zice și „jingle bells jingle bells rock” sau, cel mai urât „all i want for Christmas is you”. Un locuitor al capitalei spune că a omorât trei gândaci și au cârâit colinde două ore încontinuu, inclusiv după ce i-a aruncat în tomberon, unde aveau și amplificare de la pereții de plastic ai recipientului.

 Specialiștii recomandă ca cei ce văd acești gândaci să-i prindă în pungi, dar să nu-i omoare ci să-i ducă la sediile poliției comunitare sau ale DSV, pentru că acolo sunt oameni pregătiți să abordeze științific problema. Totuși, cel mai bun loc de depozitare a gândacilor este în primăriile de sector și, mai ales, în sediul Primăriei Generale a Capitalei, unde vor putea găsi alți gândaci puturoși cu care să socializeze.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.12.2018 06:31 Social

National Cinematografic