Alertă! Gândacul puturos a suferit o mutaţie şi dacă îl striveşti cântă colinde

 Cunoscutul gândac puturos, numit și tigru de platan, care a invadat Bucureștiul de câțiva ani, devine din ce în ce mai periculos. Pentru că autoritățile nu au luat măsurile necesare pentru eliminarea acestuia, acum acesta a suferit o mutație și supravițuiește și iarna. În plus, oamenii care au încercat să-l omoare spun că acum nu doar că pute ci și scoate un cârâit urât atunci când este strivit.

 Astfel, acesta nu mai face „poc” simplu când moare ci face „leeeerui-i ler și arăși ler” sau „astăzi s-a născut Cristos” deși sunt localnici care au semnalat că zice și „jingle bells jingle bells rock” sau, cel mai urât „all i want for Christmas is you”. Un locuitor al capitalei spune că a omorât trei gândaci și au cârâit colinde două ore încontinuu, inclusiv după ce i-a aruncat în tomberon, unde aveau și amplificare de la pereții de plastic ai recipientului.

 Specialiștii recomandă ca cei ce văd acești gândaci să-i prindă în pungi, dar să nu-i omoare ci să-i ducă la sediile poliției comunitare sau ale DSV, pentru că acolo sunt oameni pregătiți să abordeze științific problema. Totuși, cel mai bun loc de depozitare a gândacilor este în primăriile de sector și, mai ales, în sediul Primăriei Generale a Capitalei, unde vor putea găsi alți gândaci puturoși cu care să socializeze.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

11 decembrie 2018 07:31
Citește mai mult despre: colinde gandac puturos tigru platan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult