Mai rău decât în lagăr! E perioada cea mai neagră pentru angajații din supermarketuri, care sunt nevoiți să îndure ore în șir de colinde mizerabile. În timp ce clienții sunt obligați să asculte porcăriile sonore maxim o oră, după care ies din magazin, angajații stau uneori chiar și 10 ore cu poluarea fonică în urechi.

tortura_colinde_supermarket.jpgManagerii susțin că dacă bagă colindele se simte lumea mai bine. Dar de fapt fac asta din sadism. Cine poate asculta Deschide ușa creștine de 200 de ori pe zi? Nici în lagărul de la Guantanamo nu e atât de rău! Acolo îţi bagă rock, Metallica, nu te distrug psihic cu Hrușcă”, explică Victor T, lucrător raion conserve dintr-un supermarket.

Experții în resurse umane susțin că din cauza colindelor foarte mulți angajați se sinucid în timpul programului, de disperare, în timp ce alții își dau demisia, ca să nu înnebunească. De asta în această perioadă e mereu plin de anunțuri de tip ”angajăm lucrător comercial”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 06.12.2016 22:59 Social

National Cinematografic