Antichristul, în București? O șoferiță cu volan pe dreapta, văzută în Capitală

Se spune că în București traficul este infernal, adică exact ca în infern, cum i se mai zice iadului. Dar este loc de mai rău? Se pare că da. Renumitul Decebal Popescu a semnalat un pericol major la adresa nervilor și timpului bucureșenilor.

”Dragi concetățeni, frați și surori! O primejdie colosală pândește bietul nostru oraș. Pe Bvd. Iuliu Maniu, venind probabil dinspre Râmnicu-Vâlcea, a fost văzută o șoferiță într-o mașină cu volan pe partea dreaptă, ceea ce înseamnă că viețile noastre de șoferi vor fi sodomizate prelung și brutal în zilele următoare”, a spus Decebal Popescu.

Șoferița cu volan pe dreapta a blocat deja mai multe alei, încercând doar să plece de pe loc. E imposibil de calculat ce s-ar întâmpla dacă ar circula la o oră de vârf. Ideal ar fi să aibă o escortă de mașini de poliție, să nu omoare oameni.

Dacă această amenințare va circula luni, în prima zi de școală, Bucureștiul va intra în colaps, se vor produce revolte de stradă și rușii abia așteaptă să otrăvească apa potabilă. Dacă va încerca să și parcheze, demonul cu permis va bloca totul, până la centură și dincolo de ea, provocând disperare până în Popești Leordeni, confirmă surse din Capitală.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 septembrie 2020 05:09
Citește mai mult despre: soferita

Alte articole

Vezi mai mult