Anul Centenarului ar putea aduce unirea cu Moldova. Încă un an cu PSD şi vom fi la fel de săraci ca ei!

Unirea e tot mai aproape! PSD lucrează intens la apropierea României de Republica Moldova, scopul final neputând fi decât o unire într-un an sau doi. Programul de guvernare al PSD e atât de deștept făcut, încât foarte repede nu doar că vom fi la fel de săraci ca moldovenii, dar s-ar putea chiar să fim mai săraci decât ei, ceea ce ne va aduce un mare avantaj strategic.

”Când o să fim mai săraci decât ei, costul Unirii va trebui suportat de Republica Moldova! Asta înseamnă inteligență social-democrată. Va fi în interesul Moldovei să se unească cu noi, pentru că ne vor trata ca pe o colonie, cu cetățeni înapoiați. Chiar dacă noua țară se va numi Moldova și nu România, asta nu e o problemă, pentru că oricum toată țara e plină de moldoveni”, explică analistul geostrategic Remus Copac.

Chiar dacă unirea cu Moldova e iminentă, noi românii nu vom avea drept de liberă circulație spre Chișinău, pentru că moldovenii nu vor să le furăm joburile bine plătite, noi urmând să fim niște săraci, dar cu foarte mult tricolor pe ei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 februarie 2018 13:29
Citește mai mult despre: Moldova saracie Unire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult