Apariţie stranie pe plaja din Vama Veche: un bucureştean treaz

O serie de fotografii înceţoşate au invadat internetul în această dimineaţă prezentând ceea ce mulţi vamaioţi spun că ar fi un mit. În imagini, deşi neclare, se vede destul de bine un bucureştean venit în Vamă care nu este beat mangă. Apariţia este confirmată şi de mai mulţi martori care spun că au văzut cu ochii lor minunea.

Reprezentanţii poliţiei din localitate au declarat că au fost luate măsurile legale în vigoare. „L-am urmărit vreme de aproape două ore, de dimineaţă, pe plajă. S-a ridicat în picioare – asta ne-a frapat – ca un om. S-a pişat la toaleta staţiunii, nu pe cort. Conform procedurii, i-am dus bricheta la gură, cum nu a luat foc, l-am dus la spital să-i luăm probe de sânge. N-a vomitat şi nici nu ne-a cerut bani împrumut să poată să ajungă şi el acasă”, a explicat şeful de post din Vama Veche.

Conform legii, dacă se stabileşte că alcoolemia tânărului bucureştean este sub limitele legale, se va emite o minută şi un proces verbal de constatare prin care se va stabili că „Vama nu mai e ce-a fost”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 iulie 2013 05:07
Citește mai mult despre: beat treaz vama nu mai e ce-a fost Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult