Caz grav de înșelăciune într-un bloc din capitală. Sub pretextul că are nevoie de bani pentru o operație extrem de complicată la ficat, administratorul blocului M25 din Titan a solicitat și a obținut de la locatari din bloc sume de bani care au fost folosite ulterior pentru plata intreținerii.

administrator_sms.jpg

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 s-au înregistrat mai multe plângeri împotriva acestui administrator și s-a constituit dosar penal pentru înșelăciune. Asemenea obiceiuri oneroase, cum ar fi plata întreținerii în București, trebuie stopate din fașă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Olimpia David.

Fapta este cu atât mai gravă cu cât în București nu se plătește pentru căldură, parte importantă a întreținerii, de-aia nici nu prea e în unele zone. „Domnule, de-aia se și subvenționează căldura, ca să-mi rămână mai mulți bani de internet, să pot să intru să-i critic pe ăia de la țară care fură lemne să se încălzească, că javrele nu s-ar muta aici la Capitală să muncească. Administratorul? A, ăla ar trebui împușcat”, a precizat un om din bloc. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 30.12.2019 10:56 Social

National Cinematografic