Atenție! Și cei care au pus „Antena 3 e aici” în geam vor fi evacuați de ANAF

Se pare că toți cei care au dorit să susțină Antena 3 prin afișe puse în geam au picat într-o capcană fiscală subtil ascunsă de inspectorii ANAF. Astfel, conform unui ordin emis de un secretar de stat de la Ministerul Finanțelor, toate sediile pe care scrie „Antena 3 e aici” vor fi evacuate și scoase la licitație pentru recuperarea prejudiciului făcut de Dan Voiculescu.

Informația a fost transmisă în această dimineață chiar la Antena 3 iar jurnaliștii de acolo au pornit deja o anchetă în acest sens. Se pare că inspectorii ANAF momesc fanii Antenei 3 afară din locuințe, strigând pe casa scării „e promoție la tigăi, două la 8 lei”, iar când pensionarii năvălesc afară se intră în locuințe și se pune sigiliu pe yală dar și pe vizor.

Până acum 8 familii din București și Argeș au fost afectate de abuzul ANAF, primele indicii ducând spre un singur vinovat: Traian Băsescu. Împotriva acestuia se va depune o plângere penală pentru dictatură la Parchetul General dar și la DNA.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 februarie 2016 16:02

Alte articole

Vezi mai mult