Serviciul Român de Informaţii a primit o notă informativă în care un pensionar, cu nume de cod “Elevul lui Dom’ Profesor” acuză incompetenţa autorităţilor. Acesta spune că dintr-o gravă neglijenţă în Palatul Cotroceni s-a instalat o familie de imigranţi germani, care tratează românii cu dispreţ.pensionar_turnator.jpg

Pensionarul a depus la SRI un dosar voluminos, cu probe: “L-am filat pe acest neamţ câteva zile. Intră nestingherit în Palat, ajutat de nişte trădători din Jandarmerie, aceiaşi trădători care nu m-au lăsat să intru când le-am spus că vreau să fac un arest cetăţenesc şi să pun mâna pe acest imigrant”, explică Nicu, pensionarul turnător.

Se pare că fenomenul nu este singular. Şeful filialei PSD din satul Viscri a turnat la SRI că la ei în sat s-a aciuat un englez, care ocupă abuziv una din case şi vine cu şleahta lui de aristocraţi în weekend, dând petreci deşănţate cu muzică de capitalişti şi chiar icre, în timp ce sătenii de acolo se zbat într-o cruntă beţie.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 04.09.2015 14:46 Social

National Cinematografic