Lupta pentru bani continuă! Fabricanții de clopote se confruntă cu o creștere masivă a cererii, noii clienți fiind mallurile, care au copiat metoda bisericilor de a chema clienții. BOR deja protestează și încearcă să pună bețe în roate mallurilor, impunând o taxă de sfințire pentru fiecare clopot vândut.clopote_mall.jpg

Obișnuiți să se ia după sunetul clopotului, oamenii intră în mall și încep să cumpere chestii, lucru pe care îl fac și în biserică, pentru că să fim sinceri, cine se duce să se roage?

”S-a ajuns ca un clopot să fie vândut la licitație, principalii concurenți fiind un mall din capitală și o biserică construită recent într-un parc din sectorul 2. Până la urmă clopotul a fost adjudecat de un episcop, care a venit direct cu primarul, deci avea fonduri aproape nelimitate”, spune un producător de clopote.

Ce e mai deranjant e că mallurile au început să momească și clopotarii cu salarii bune, programul de lucru fiind de o oră în fiecare duminică. ”M-am trezit că nu vine clopotarul, a trebuit să trag clopotul singur. Aici am ajuns? Să muncesc pentru bani? Păi eu sunt preot sau ce sunt?”, a declarat furios Onufrie Râuleț, preot din București.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 11.03.2018 10:12 Social

National Cinematografic