BOR a cheltuit deja cele 15 milioane pe o dubă de cărat bani și acum cere alții

Demersul din Consiliul General al Capitalei pentru finanțarea construcției Catedralei Mântuirii Neamului s-a dovedit aproape inutil. Patriarhia a cheltuit deja cele 15 milioane de lei pentru a achiziționa o dubă de aur cu care să care acești bani de la trezorerie până în dealul Mitropoliei.

„Hai să fim serioși, cu toții știm că suntem un neam de hoți. Riscam să ne trezim cu banii furați de cine știe ce creștin care ne vedea încărcându-i în portbagaj. Așa că achiziționarea acestei modeste dube Mercedes blindate, din aur, a devenit, dintr-un moft aproape o necesitate. Din păcate, nu ne-au mai rămas bani și pentru finalizarea construcției Catedralei, așa că vom fi nevoiți să apelăm din nou la buzunarul statului”, a declarat Patriahul Daniel.

Autospeciala beneficiază de pereți groși de 25 de mm din oțel, prinși între două plăci de 10 mm de aur. Totodată, ea va fi flancată de doi polițiști cu motociclete care, pentru a putea fi mai vizibili în trafic, vor avea căști de aur pe cap, cu câte o cruciuliță în vârf, asemeni căciulii pe care o poartă preafericitul Daniel pe cap.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 august 2016 07:04
Citește mai mult despre: BOR catedrala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult