Brâul Maicii Domnului, patrafirul lui Sf. Dumitru și căciula sf. Mucenic Eudoxiu vor fi expuse pentru câteva zile la Zoo Băneasa între standul de crenvuști și intrare, pentru a putea participa la pelerinaj și maimuțele care nu au avut succes în viață. Babuinii, macacii, cimpanzeii și orangutanii vor putea pupa și ei „sfintele moaște” exact ca colegii lor din Voluntari sau București.

maimuta-brau-maica-domnului.jpg

„De ce să ne ascundem după deget, într-adevăr, în urma belșugului din ultimii ani, am avut parte de multe aduceri de moaște la București și în satele dimprejur. Brâul Maicii Domnului a fost atât de des pe-aici că pensionarii îl recunosc după gust în 9 din 10 cazuri. Am zis să oferim o bucurie și maimuțelor de la Zoo, că și ele votează”, a declarat un reprezentant al uneia din cele mai mari firme de organizări pelerinaje civile și religioase. 

Pentru a evita ambuscada și înghesuiala, administrația Zoo a amenajat în locație mai multe crăci pe care lumea se poate cățăra. Totodată, un medic veterinar va sta tot timpul de pază, acesta urmând a avea la el o trusă de prim ajutor plină cu banane pentru a putea interveni rapid în caz că are loc vreo altercație pe moaște.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 10.06.2018 08:44 Social

National Cinematografic