Ca-n Game of Thrones! Unui român i-au clocit 3 dragoni pe balcon şi acum înoată în găinaţ

Credeai că doar porumbeii pot distruge iremediabil un balcon prin puterea cufurelii? Un locuitor al cartierului Titan a descoperit că se poate şi mai rău, după ce în logia sa de la etajul 6 tocmai au ieşit din ou trei dragoni uriaşi.

„De obicei alungam păsările cu mătura în fiecare zi, dar am făcut prostia să plec o săptămână în vacanţă. Când m-am întors – trei ouă, cam cât nişte pepeni. Am presupus că-s porumbei. De unde era să ştiu că porumbeii nu fac ouă cât pepenii?”, spune Vlăduţ Bobescu. „Nu m-a lăsat inima să le arunc.”

Câteva zile mai târziu, nu mică a fost uimirea lui Vlăduţ când a văzut reptilele colosale ţâşnind din cojile de ou de pe aparatul său de aer condiţionat. „Le-am făcut un cuib din hârtie igienică şi le-am pus arpacaş, dar asta nu i-a împiedicat să dea foc la bloc de câteva ori şi să-mi umple balconul cu găinaţ până la brâu.”

„Recunosc că am fost foarte trist când pe unul l-au prins white walkerii, acum are ochii albaştri şi dă ture prin spatele blocului”, adaugă bărbatul, lopătând excrementele într-o roabă.

Scris de Vasile
8 octombrie 2018 14:10
Citește mai mult despre: dragoni porumbei

Alte articole

Vezi mai mult