Pacienţii falşi trimişi de Ministerul Sănătăţii să-i toarne pe medicii şpăgari complică şi mai mult ecosistemul "atenţiilor" din spitalele româneşti! Aurel Gicone, pacient fals, este acuzat de luare de mită după ce a primit 500 de euro de la un chirurg ca să închidă ochii la faptul că medicul i-a cerut 250 de euro pentru o operaţie simplă.

spagapacientfals.jpg
"Domnul Aurel G., pacient fals, s-a prezentat la Spitalul Municipal din comuna Frecuşu Mare, judeţul Călăraşi, simulând că i-ar fi intrat un cui în talpă. Ca să-i scoată cuiul fals, chirurgul Costel M. i-a cerut suma de 250 de euro, moment în care Aurel G. l-a ameninţat că îl raportează la Minister şi i-a cerut suma de 500 de euro", scriu procurorii.

Cercetările continuă în cazul pacientului fals acuzat de mită, existând bănuieli solide că medicul, spitalul, intervenţia în sine şi valuta circulată drept şpagă ar fi, la rândul lor, false.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 18.07.2019 18:35 Social

National Cinematografic