Ca să nu mai consumăm curent cu maşina de spălat, UE recomandă să facem duş îmbrăcaţi

Uniunea Europeană continuă cu recomandările utile pentru săraci pentru că a observat că aceștia chiar orice prostie dacă li se prezintă într-o formă glorioasă. Actuala idee referitoare la economisire recomandă ca oamenii să facă duș îmbrăcați ca să nu mai consume apă și cu mașina de spălat rufe.

„Trebuie să recunoaștem că o lecție foarte importantă ne-a fost dată de România. După ce au fost prostiți în ultimul hal de presă și politică vreme de 45 de ani pe vremea comunismului, cumva, și au știut că orice spune presa e minciună, cumva, oamenii ăștia au decis că totuși orice spune un politician sau un jurnalist este real, deși n-a fost niciodată așa. Așa am descoperit că omul este foarte prost și este de acord cu orice idee, oricât de cretină, dacă acea idee este transmisă de un om din politică prin presă. De aceea eu, Urusla von der Leyen, vă recomand să faceți duș îmbrăcați. În mâini, ca să intre apa mai bine la cusături și să fie totul mai economic”, a declarat președinta UE în timp ce căra un sac de dolari primit mită de la companii farmaceutice.

Țara noastră a fost prima care a decis implementarea măsurii, lansând ordinul de ministrul numărul 34, prin care orice polițist sau procuror poate verifica dacă faci duș îmbrăcat, în caz contrar urmând a aplica o amendă echivalentă cu un miliard de salarii medii pe economie sau un avertisment.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 septembrie 2022 14:24
Citește mai mult despre: dus imbracati UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult