Ca să păcălească un eventual cutremur, caracalenii au scos bulinele roșii de pe clădiri

Speriați de un eventual cutremur care le-ar putea răsturna orașul, caracalenii au decis să ia măsuri: vor renunța la bulinele roșii de pe clădiri, astfel încât seismul ce s-ar putea produce oricând, conform cunoscutului seismolog Gheorghe Mărmureanu să nu producă pagube.

„În urma unor studii ce s-au întins pe durata a două decenii, am constatat că, peste tot unde au fost cutremure, clădirile cu acea misterioasă bulină roșie au suferit cele mai mari distrugeri. Chiar nu înțeleg de ce autoritățile le-au pus, au fost cu adevărat inconștiente”, a declarat Decebal Popescu, șeful Institutului

Pentru că au întâmpinat probleme la dezlipirea bulinelor de pe clădiri, caracalenii au apelat la o soluție ingenioasă. „Bulinele sunt bătute în cuie și știm cu toții că un cui, odată bătut, nu mai poate fi scos, pentru că nu există ciocane care să acționeze în sens invers, așa că vom chema un specialist din afara Olteniei care știe să scrie, pentru a pune lângă fiecare bulină mesajul ‘Aceasta nu este o bulină roșie'”, a mai adăugat Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
25 august 2016 15:41
Citește mai mult despre: caracal cutremur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult