Ce a făcut norul de cenuşă vulcanică deasupra României

Norul de cenuşă vulcanică a ajuns, în sfârşit, deasupra României, în cadrul turneului pe care îl întreprinde în Europa. Sosirea lui a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe, toate avioanele au fost nevoite să rămână la sol. Practic, norul a fost singurul care a călătorit zilele astea pe calea aerului.

Ajuns în România, el a fost întâmpinat de oficialităţile locale, fiind primit în vizită de lucru la Palatul Victoria.

“Aş fi vrut să merg la Palatul Cotroceni, să-i fac o vizită preşedintelui Băsescu, am auzit că are un temperament mai vulcanic”, a declarat norul într-o conferinţă de presă. “Oricum, mi-a plăcut şi vizita de la sediul Guvernului, premierul Boc a fost la înălţime – haha, bună asta – iar Elena Udrea, probabil neştiind în ce se bagă, m-a invitat să vin şi la vară, pe litoralul românesc.”

Întrebat de ziarişti dacă nu se simte vinovat de perturbarea traficului aerian, norul a spus că, dimpotrivă, ar trebui să-i mulţumim.

Gândiţi-vă câte tragedii aviatice am preîntâmpinat, câte avioane au rămas intacte doar pentru că le-am ţinut eu la sol. Păi dacă veneam mai devreme, scăpa cu viaţă şi preşedintele ăla polonez, poate lua un tren spre Smolensk, poate mergea cu ia-mă nene. Există atâtea moduri de a călători, nu ştiu de ce ţineţi să mergeţi cu avionul. Cum zicea şi Matache Măcelarul, transportul ăsta aerian nu-i pentru oricine.”

Norul de cenuşă a mai fost întrebat şi dacă ar vota duminică cu Teo. Deşi nu a dorit să dea un răspuns, el s-a arătat surprins că lumea crede mai degrabă în şansele lui a câştiga alegerile din Colegiul 19.

“De când am ajuns în România, am auzit o grămadă de oameni zicând că o să se aleagă praful”, a explicat norul de cenuşă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 aprilie 2010 15:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult