Iohannis, ia treci acasă, că ai treabă! În loc să decoreze tot felul de congresmeni prin SUA, preşedintele Klaus Iohannis ar face bine să-i dea o decoraţie poliţistului care l-a pus la punct pe Cristian Boureanu după ce acesta l-a lovit cu genunchiul.decoratie_politist_boureanu.jpg

Experţii confirmă: “În loc să decoreze legionari, cântăreţi, securişti, sau pur şi simplu borfaşi, preşedintele ar putea decora în sfârşit pe cineva care chiar merită”, a spus Decebal Popescu, strateg politic.

Detaliile încă nu sunt clare, dar devine tot mai evident că poliţistul a dat dovadă de eroism şi i-a dat borşul cocalarului care a îndrăznit să lovească un reprezentant al autorităţii. Detaliile despre cât de eroic s-a purtat poliţistul se găsesc în fişa de externare a lui Boureanu: fractură de piramidă nazală, fractură de sinus şi traumatism cranio-cerebral, pentru care poliţistul ar trebui să primească Steaua României şi să fie avansat la rang de chestor.

Celebrul poliţist Marian Godină susţine însă că agentul care l-a bătut pe Boureanu nu trebuie decorat, pentru că n-a fost deloc eroic: “Eroic era să cheme mai mulţi colegi prin staţie, ca să-i dea şi ei câţiva pumni în gură fostului deputat Boureanu”, a spus Godină.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 12.06.2017 18:40 Social

National Cinematografic