Ce mai aştepţi, Iohannis? Poliţistul care i-a spart faţa lui Boureanu încă nu a fost decorat

Iohannis, ia treci acasă, că ai treabă! În loc să decoreze tot felul de congresmeni prin SUA, preşedintele Klaus Iohannis ar face bine să-i dea o decoraţie poliţistului care l-a pus la punct pe Cristian Boureanu după ce acesta l-a lovit cu genunchiul.

Experţii confirmă: “În loc să decoreze legionari, cântăreţi, securişti, sau pur şi simplu borfaşi, preşedintele ar putea decora în sfârşit pe cineva care chiar merită”, a spus Decebal Popescu, strateg politic.

Detaliile încă nu sunt clare, dar devine tot mai evident că poliţistul a dat dovadă de eroism şi i-a dat borşul cocalarului care a îndrăznit să lovească un reprezentant al autorităţii. Detaliile despre cât de eroic s-a purtat poliţistul se găsesc în fişa de externare a lui Boureanu: fractură de piramidă nazală, fractură de sinus şi traumatism cranio-cerebral, pentru care poliţistul ar trebui să primească Steaua României şi să fie avansat la rang de chestor.

Celebrul poliţist Marian Godină susţine însă că agentul care l-a bătut pe Boureanu nu trebuie decorat, pentru că n-a fost deloc eroic: “Eroic era să cheme mai mulţi colegi prin staţie, ca să-i dea şi ei câţiva pumni în gură fostului deputat Boureanu”, a spus Godină.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 iunie 2017 16:06
Citește mai mult despre: boureanu iohannis politist

Alte articole

Vezi mai mult