Cimpanzeul Cici spune că va candida la președinție dacă Zoo Băneasa i-o cere

Cursa pentru prezidențialele din noiembrie se încinge. Ultimul care ar putea intra în lupăt este cimpanzeul Cici, care a anunțat recent că ia în calcul o candidatură dacă Zoo Băneasa i-o cere. 

„Am primit semnale de la mai multe Zoo din țară că se dorește o candidatură a mea la funcția de președinte al României. Primesc aproape în fiecare zi banane și mesaje de susținere și mă gândesc serios la această problemă. Mulțumesc domnului Rareș Bogdan, în primul rând, pentru că a deschis calea unora ca noi și a arătat că oricine poate obține o funcție importantă în stat. Duse sunt acele vremuri retrograde în care rasismul împiedica oameni ca noi să ajungă în funcții de decizie”, a declarat Cici în cadrul unei conferințe de presă susținută în această dimineață. 

Printre atu-urile pe care le pune pe masă se numără faptul că poate da decorații cu patru mâini, spre deosebire de actualul președinte, și că este, în general, mult mai puțin leneș. Cici nu este la prima aventură politică, el fiind propus și pentru conducerea circului Globus de către fosta la colegă de partid, Gabriela Firea. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 iulie 2019 12:45
Citește mai mult despre: maimuta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult