Pițipoance, dacă vă așteptați cocalarul în seara asta pregătiți-vă la întârzieri de până la o oră. Din cauza caniculei excesive, șinele de tramvai s-au dilatat și acum toate BMW-urile albe trebuie să circule cu viteză redusă pentru a preveni accidentele. 

cocalar_linia_de_trambai_bucuresti.jpg

„Cimpanzeii care circulă de obicei pe linia de tramvai vor trebui să fie de două ori mai atenți, din cauza dilatării e posibil să deraieze și să reintre înapoi în trafic unde e clar că nu se poate circula, că e plin de săraci cu table luate din Germania și înmatriculate în Bulgaria”, a declarat un reprezentant al poliției rutiere. 

Deja primele incidente în trafic au avut loc, un tramvai ce circula pe linia 1 s-a stricat și, până au venit echipele de intervenție și reparații, în spatele acestuia se adunase o coloană de câteva zeci de BMW-uri dar și alte mașini de cocalari. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 04.08.2017 18:47 Social

National Cinematografic