Condiţii draconice pentru primirea în Schengen! România va fi admisă în ziua în care toţi românii vor face duş

Odată cu venirea primăverii Comisia Europeană a ținut să reitereze câteva din condițiile esențiale pe care România trebuie să le îndeplinească pentru a fi primită în spațiul Schengen. Una la care Olanda ține foarte mult este cea care cere ca măcar o zi pe an toți românii să fi făcut duș.

„Iarna n-am zis nimic dar, uite, c-a trecut și deja începe să se simtă românii prin autobuz sau metrou. Încă din Evul Mediu exista la noi, în Europa, acest obicei al băii anuale, cred că e momentul ca România se se alinieze măcar acestor directive europene medievale și dup-aia, dacă le iese, intrăm cu condițiile mai complicate, pentru oameni civilizați”, a declarat Dutch van Nederlanden, reprezentantul Olandei la Comisia Europeană.

Cei mai supărați pe această directivă nu sunt românii, culmea, ci bulgarii, care au reușit să îndeplinească această condiție încă de anul trecut. Din păcate însă românii au ratat acea zi fiind plecați în Vamă, pe Valea Prahovei sau la protest în fața palatului Cotroceni, iar Uniunea Europeană a confirmat că nu ne primește în Schengen decât la pachet cu Bulgaria și viceversa.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 martie 2018 16:03

Alte articole

Vezi mai mult