Cronică de clip publicitar: Şeful ştie mai bine ce vrea nevastă-ta. Tu bea o bere Skol şi lasă grijile.

După ani de aşteptări, în sfârşit un producător de bere recunoaşte că face o băutură pentru bărbaţi rataţi şi fără pic de demnitate. Clipul Skol, denumit sugestiv Şeful 2.0, ne prezintă situaţia direct şi fără ocolişuri. Un tip tinerel şi cu meclă de virgin tomnatic este mereu umilit de şeful său în prezenţa unor femei, iar asta ar trebui să ne convingă pe noi să cumpărăm bere. Cum aşa?
La serviciu

gherţoiul nostru ciocăne o tastatură şi se uită timid la colega sa, căutându-şi curajul să o invite la un cico. Brusc apare şeful, care îl dă la o parte pe fraier şi îi arată el cum se face cu tastatura, sub privirile dispreţuitoare ale colegei. E clar, partida e pierdută, profesional băiatul e zero, social are cojones mici şi transparente. Urât, nedemn, umilitor.

 

Secvenţa doi, plimbare romantică cu gagica în barcă. Hop şi şeful, „marş de-aici că o plimb eu pe fată”, fraierul nu zice nici pâs. Pune coada între picioare, şi-l lasă pe şef să se dea în bărci cu fata. El se resemnează şi dă din mâini gen „da, şefu, plimbaţi-o dumneavoastră”.

 

E momentul să te întrebi unde o să ducă situaţia. Nicăieri, pentru că umilinţa fraierului abia începe. La sala de forţă, cu o instructoare drăguţă, el bagă împins din culcat cu haltera, pac şi şeful. Păi ce, aşa se împinge? Prostul se dă deoparte, umilit din nou în faţa femeii. Dacă ar fi să fim cinstiţi, la momentul ăsta deja te gândeşti că o merită: Băi băiat, tu eşti prost, du-te acasă! Dar el insistă.

 

Seară, restaurant, el şi pisi trag cu poftă dintr-o macaroană lungă, la fel ca-n Doamna şi prostul naţiunii, sau cum numea filmul ăla animat. Dar şeful preia repede macaroana de la prostovan şi pompează el cum se pompează. La faza asta eu deja ţin cu şeful. Dar să-i mai dăm o şansă retardului.

 

Pe ringul de dans, el cu ea la sentiment, şeful intră pe felie, „uite păpuşa aicea dans, lasă-l pe fraierul ăsta.” Ea cerşeşte ajutor, noi aşteptăm revanşa şi punch-line-ul clipului. Vrem bătaie, sânge, creieri pe asfalt, jihad nemilos, dar tot ce primim este muci în fasole. Resemnat că nu-i de el cu femeile, ratatul suprem se duce la bar şi îşi ia o bere Skol, motiv pentru care şeful îngheaţă. Uau! Aşa băiatu, i-ai arătat tu cine-i mai tare. Fii căpitanul nostru!

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 mai 2010 12:03
Citește mai mult despre: cronica de clip reclama

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult