Culisele inaugurării toaletei din Piatra Neamţ. Copiii n-au primit şi hârtie, aşa că s-au şters cu panglica tăiată de primar

Îmbulzeală de politicieni la inaugurarea a trei grupuri sanitare dintr-o şcoală din Piatra Neamţ. Din fondurile alocate, 90% din bani au fost cheltuiţi pe ceremonie şi “protocol” pentru numeroşii oaspeţi de seamă, veniţi să taie panglica la un WC într-o şcoală, lucru care a dus la o mică problemă pentru primii utilizatori ai toaletelor.

După un discurs istoric: “Stimaţi concetăţeni, de la umbra acestor toalete, 100 de ani de învăţământ românesc vă privesc”, copiii au dat năvală în noile toalete, pentru că mâncaseră nişte cornuri stricate şi îi durea burtica. Surpriză! Nu rămăseseră bani şi pentru hârtie, aşa că bieţii copii au fost nevoiţi să se şteargă cu planglica.

Primarul a fost rugat să taie pătrăţelele de panglică cât mai egale, că unii copii au primit pătrăţele prea mici şi s-au supărat. Până la urmă n-a fost panglică pentru toţi copiii, deşi din fondurile alocate primăria cumpărase 50 de km de panglică tricoloră. În stil pur românesc, s-a încercat muşamalizarea situaţiei, prin lăsarea capacului peste problemă.

Scris de Ionut
26 ianuarie 2018 14:01
Citește mai mult despre: inaugurare panglică toaleta

Alte articole

Vezi mai mult