Cine a spus că românilor le-a luat religia minţile? Iată că există în ţara noastră şi adepţi ai ştiinţei! În cadrul unei procesiuni desfăşurate aseară la Măgurele, mii de localnici au înconjurat în patru labe clădirea care găzduieşte cel mai mare laser din Europa, după care au sărutat moaştele lui Niels Bohr şi s-au înşirat aşteptând pomană din partea fizicienilor.

ocol_magurele_genunchi.jpg
“Noi doar i-am povăţuit pe oameni să aibă încredere şi în ştiinţă, nu doar în ce aud la biserică. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, spune Deceneu Petrescu, angajat la Măgurele. “De atunci, toată noaptea vin cu miile şi dau ocol institutului în genunchi. Unii vin cu ‘moaşte’, alţii bat toaca... Să fiu al naibii dacă mai pot cerceta ceva în tot balamucul ăsta!”

Supăraţi că noii enoriaşi perturbă liniştea din oraş, unii cercetători de la Institutul de Fizică Atomică au ieşit să-i alunge cu un furtun, dar mai rău i-au întărâtat. “Au început să urle că-i ‘apă ştiinţită’ şi s-o adune în bidoane. Era aşa o frenezie! Ne gândim serios să începem să le cerem bani”, mărturiseşte un savant.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 01.09.2016 15:09 Social

National Cinematografic