Înghesuială pe litoral, în localitatea Sf. Gheorghe din Deltă. Mii de români stau cuminți la coadă în așteptarea șalupei cu făină ”de-aia bună” din Columbia, pentru cozonac și pască. ”Mi-a spus nevastă-mea să nu îndrăznesc să vin acasă fără două-trei pungi de făină de-aia bună. Avea ochii injectați și privirea fixă și îi tremura mâna pe cuțit când mi-a zis chestia asta, deci o cam iau în serios”, spune Marian, din București.

asteptand_cocaina_sfgheorghe (1).jpg Din păcate și în acest an amatorii de făină columbiană de puritate mare se plâng că autoritățile îi șicanează: ”Polițiștii stau la pândă în stuf și când vine șalupa se bagă în față și iau ei pachetele cele mai bune”, acuză Marian.

”Făina asta chiar are proprietăți remarcabile. Anul trecut de Paște le-am dat babelor din sat o pască făcută cu făină de-asta și după Înviere s-au dus la discotecă, pe urmă au plecat cu autostopul în Vamă și au venit după 4 zile, rupte și cu herpes”, explică un alt român care așteaptă făină.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Saturday, 20.04.2019 13:47 Social

National Cinematografic