Dacia intră pe piața din Orientul Mijlociu cu un nou model de mașină-capcană

Începând cu toamna acestui an, grupul Renault-Nissan a anunțat că va pătrunde pe piața din Orientul Mijlociu cu un model adaptat cerințelor pieței din această zonă, numit Dacia Exploder. Autoturismul este gândit special pentru a fi folosit în aglomerația din marile orașe, unde se simte nevoia de mai multă mobilitate.

Conform specificațiilor producătorului, noua Dacia Exploder are toată dotările specifice unei mașini-capcană de lux, dar la un preț-bombă de numai zece mii de euro. În plus, fiabilitatea acestei mașini este cu totul remarcabilă: Inginerii de la Renault au testat Dacia Exploder în cele mai grele condiții, iar aceasta a explodat mereu la prima cheie.

Performanțele modelului Excploder sunt admirabile pentru o mașină-capcană din clasa ei. Ajunge de la 0 la 100 de morți în doar 5,6 secunde, fiind aproape la fel de rapidă ca unele mașini japoneze, precum Hiroshima Corolla sau Nagasaki Civic Type R. Nici autonomia Daciei Exploder nu este de neglijat: cu un rezervor plin cu explozibil, Dacia Exploder poate acoperi peste 500 de kilometri pătrați, dintr-o suflare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 august 2012 10:08

Alte articole

Vezi mai mult