De ce a creat Dumnezeu femeia (varianta necenzurată şi interzisă minorilor)

O echipă de specialişti în istoria sexualităţii a lansat o ipoteză şocantă: Dumnezeu a creat femeia după ce l-a prins pe Adam făcând sex cu unul dintre animalele din grădina Edenului. Din motive de securitate, numele animalului pe care Adam l-a necinstit nu a fost făcut public. Deşi, foarte probabil, Adam nu a făcut sex cu un singur animal.

Pradă sexualităţii lui Adam au căzut şi animale care nu au avut contact direct cu acesta. De exemplu, mai multe veveriţe s-ar fi plâns că nu puteau dormi noaptea din cauza lui Adam, care venea frecvent şi îşi introducea (pardon de expresie) mădularul în scorbura lor, mimând astfel un act sexual.

După numeroase plângeri primite de la animalele din grădina Edenului, Dumnezeu a luat decizia să creeze femeia. A ales răul cel mai mic, cum ar veni. Însă nici măcar acest gest se pare că nu l-a liniştit pe Adam, care şi-a păstrat vechile deprinderi şi după apariţia Evei. Mai mult, se pare că Eva nu era tocmai virgină când s-a combinat cu Adam, dacă înţelegeţi ce vrem să spunem.

Se pare că ipoteza are la bază munca unui grup de specialişti care a reuşit, după ani de studiu, să descifreze limbajul animalelor ale căror strămoş a fost necinstit de Adam. Povestea a fost transmisă din generaţie în generaţie în cadrul acestei specii de animale, însă abia acum omul a fost capabil să înţeleagă limbajul lor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 iulie 2010 22:00
Citește mai mult despre: Adam creatie dumnezeu Eva femeia sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult