Delirul RTV continuă! Soros, acuzat că a provocat încălzirea globală, ca să iasă mai multă lume la proteste

Inamicul imaginar numărul 1 al nevertebratelor de la România TV, George Soros, tocmai a devenit responsabil și de încălzirea globală. Moderatorii și invitații postului condus de urmăritul general Sebastian Ghiță au început să susțină în cor că încălzirea globală a fost pusă la cale de Soros, ca să fie condiții mai bune pentru ieșit în stradă.

”Halucinant! George Soros crește temperatura de-afară, ca să-i susțină pe protestatari!”, ”Încălzirea globală, unealta lui Soros prin care vrea să pună mâna pe putere în România” sau ”Atac fără precedent la guvernul legitim Grindeanu: Soros accelerează încălzirea globală ” sunt doar câteva din burtierele afișate de RTV de sâmbătă încoace, de când vremea s-a încălzit considerabil.

O moderatoare RTV, Andreea Crețulescu, a mers chiar mai departe și a susținut că Soros a ars cărămizi de bani ca să facă și mai cald afară. ”Banii pentru câinii care participă la proteste, arși de Soros” scria pe burtieră, în timp ce moderatoarea delira cot la cot cu invitații – cărora, din prea mult entuziasm, le curgea scuipat din gură.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
5 februarie 2017 12:02

Alte articole

Vezi mai mult