Deschiderea oficială a sezonului în Vamă. Primarul comunei se va pişa primul în mare

Primarul comunei Limanu, din care fac parte stațiunile 2 Mai și Vama Veche va deschide, ca în fiecare an, sezonul estival în cadrul unei ceremonii oficiale în care va da startul distracției, fiind primul care se va pișa în mare. Un grup de copii de la școala generală din zonă va cânta un cântecel și se vor mări prețurile în mod oficial.

„Începem și în acest an acest sezon estival cu inima deschisă și bucurie, știind că suntem binecuvântați cu cei mai frumoși turiști posibili. Deși toți se pișă în mare unul nu recunoaște și deși toți aruncă gunoaie pe plajă și prin jurul ei, când ajung acasă zic că nu s-a întâmplat așa ceva, că e curat în Vamă și că alea sunt exagerări ale presei. Sunt cei mai pesediști turiști și nu mi-aș dori alții mai buni”, a declarat Gheorghe Georgescu, primarul localității de la malul mării.

Românii se vor putea bucura și în această vară de oferta turistică de pe litoral, respectiv băutură scumpă dar caldă, cazare în condiții de lumea a treia dar la prețuri de lumea întâia și muzică dată tare ca le ai acasă. „Este important că vin mulți tineri în perioada asta, că e important să-i dresăm de mici cu mediocritatea”, a precizat primarul din Vama Veche. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

30 aprilie 2019 08:35
Citește mai mult despre: Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult