Din 2015 poţi forma singur un cuplu! Mai multe state UE au recunoscut oficial căsătoriile onaniste

Milioane de tineri îndrăgostiţi de ei înşişi au astăzi motiv să jubileze! Mai multe ţări ale Uniunii Europene, printre care şi România, au cedat presiunilor străzii şi au ratificat un tratat prin care promit să legalizeze, până în 2015, căsătoriile onaniste.

“Era timpul pentru o asemenea măsură”, spune Mihail Trăisteanu, purtător de cuvânt al comunităţii onaniste. “Cetăţenii care vor să întemeieze singuri o familie o vor putea face în sfârşit legal, chiar în faţa unei poze cu ofiţerul stării civile.”

“Eu unul abia aştept să-mi pun un inel pe mâna dreaptă şi pe celălalt… pe celălalt”, a adăugat Trăisteanu, fluturând cu înverşunare celebrul steag năclăit.

Mai puţin entuziaşti au fost reprezentanţii Bisericii, care au comentat laconic: „E o palmă la adresa moralei creştine. Distrugem tradiţia pentru o mână de rătăciţi.”

Amintim cititorilor că, după căderea comunismului, o serie de manifestaţii violente ale onaniştilor au străbătut Europa centrală şi de est, trecând însă neobservate pentru că membrii comunităţii preferă să protesteze acasă, pe întuneric.

Scris de Vasile
28 iulie 2014 11:07
Citește mai mult despre: casatorie onanişti UE

Alte articole

Vezi mai mult