Din cauza grătaragiilor iresponsabili care le dau mici, 80% din urşi au colesterolul prea mare

Apel disperat pentru sănătatea urșilor carpatini! Din cauza unor elemente iresponsabile, care îi îndoapă pe urși cu mici, cefe, scăricică, nivelul colesterolului la urși este deasupra cotelor de pericol. Din această cauză, urșii nici nu mai pot să fugă de braconieri, că mor de inimă. Din cauza acestui fenomen, lângă Sinaia avem chiar primul urs cu gușă.

Grătaragiii spun că urșii vin singuri și uneori chiar își dau cu părerea despre mici, dar un bucureștean care făcea grătar a fost prins în timp ce-i dădea unui urs pielea de pe pulpele de pui, pe care evident ursul o mânca. După prelevarea unor probe, se pare că ursul respectiv avea colesterolul de 10 ori mai mare decât Alina Mungiu Pippidi!

Soțiile grătaragiilor se plâng că dacă încearcă să le dea urșilor carne mai slabă aceștia devin agresivi, și dacă încearcă să pună o legumă pe grătar devin bărbații lor agresivi. Specialiștii spun că înainte de a da urșilor un mic, trebuie să încerce să convingă ursul să alerge măcar 2 km.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 martie 2017 08:03

Alte articole

Vezi mai mult