DNA lansează un serviciu de streaming în care poți vedea corupți luând șpagă

Având în vedere cantitatea imensă de content pe care o deține parchetul anti-corupție precum și necesitatea de noi surse bugetare, DNA a anunțat că va lansa un serviciu de streaming în România. Cu numai 5 dolari pe lună+TVA, utilizatorii pot vedea cele mai noi și captivante înregistrări cu corupți.

„Vorbim de seriale, în care câte un primar ia șpagă în mai multe episoade, că a avut mai multe mandate, drame medicale, în care medicii iau șpagă, documentare, în care se ia șpagă pentru documentația necesară la urbanism sau conținut dedicat publicului feminin, în care iau șpagă doamnele de la ANPC care au venit cu inspecția”, a explicat Ionel Spătaru, procuror DNA și șef al departamentului de streaming.

Înregistrările cu șpăgari vor rămâne pe platformă până la finalizarea procesului, ori prin condamnare la 3 luni închisoare, ori prin amnistie, după care acestea vor fi restricționate sub un nou paywall. Acesta va fi accesibil cu abonamentul DNA Plus, de 8 dolari, în care cei care au uitat că cineva a luat șpagă pot să-și aducă aminte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

28 februarie 2024 13:49
Citește mai mult despre: DNA spaga streaming

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult