Doctorul Mencinicopschi îi avertizează pe sinucigași că Furadanul este plin de conservanți

Conform celebrului nutriționist, persoanele care consumă Furadan pentru a-și lua viața trebuie să știe că se expun unor riscuri foarte mari. Produsul conține nu mai puțin de opt substanțe toxice care odată intrate în organism vă pot distruge sănătatea. „Mare parte din Furadanul care se găsește în supermarket este nociv pentru om, din cauza aditivilor. Înainte să dați banii pe un astfel de pesticid trebuie să citiți cu atenție eticheta, pentru că poate conține coloranți alimentari nerecomandați de Uniunea Europeană.”

Declarația lui Mencinicopschi vine la numai câteva zile după ce mai multe persoane care au consumat Furadan au ajuns în stare gravă la spital cu intoxicații periculoase. „Vreau să trag un semnal de alarmă,” spune Mencinicopschi, „pentru că nimeni nu vrea să ajungă la spital din cauza unei neatenții. Consumul iresponsabil de Furadan vă poate face mai mult rău decât bine!”

De asemenea, doctor Menci spune că o mare atenție trebuie acordată și felului cum este păstrat Furadanul: „Dacă ați desfăcut o cutie de Furadan trebuie să-l consumați imediat, cât e încă proaspăt. Dacă l-ați ținut în frigider mai mult de opt ore nu mai e bun, așa că îl consumați pe riscul dumneavoastră.”

Scris de TNR
4 mai 2012 12:05

Alte articole

Vezi mai mult