După Seinfeld pe Netflix și Atomic TV, revin și țigările Kim mentolat

După ce că eram înapoiați, o mai luăm și în sens invers! România se întoarce tot mai puternic spre anii `90, din toate punctele de vedere. După introducerea serialului Seinfeld pe Netflix și reluarea transmisiei Atomic TV, un fel de MTV de săraci, în România se pregătește și relansarea țigărilor Kim mentolat.

E o mișcare normală pentru o țară în care la radio se difuzează la greu Spice Girls, Sandra sau No Doubt și sute de mii de femei încă oftează după Nick de la Backstreet Boys, sau după Brandon din Beverly Hills și când sund depresive ascultă Cranberries. Asta în timp ce bărbații încă își fac freza ca Dylan, spun glume din Prințul din Bel Air și caută doar blonde ca Rachel din Friends.

Experții preconizează că noile țigări Kim mentolat chiar vor avea succes, pentru că în prezent piața e confuză și oamenii sunt furioși când vine unul la casă și cere un Sobranie scurt ultra slim blue tech light și mulți fumători trecuți de 40 de ani oftează după vremurile când puteai cumpăra doar LM, Lucky Strike sau Marlboro, ca să nu mai vorbim despre cei de peste 60 ani, care aveau doar Carpați, BT și Kent de la serviciu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 octombrie 2021 12:51
Citește mai mult despre: Netflix seinfeld țigări

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult