Efectele legii anti-fumat! Un român a ieşit aseară din cârciumă pentru prima oară în 25 de ani

Intrată în vigoare săptămâna trecută, legea anti-fumat are cele mai bizare efecte în oraşele din estul României! Printre cei afectaţi e şi Onufrie Rîuleţ, şomer în vârstă 42 de ani dintr-un sat de lângă Fălticeni, despre care prietenii spun că, nevoit de noua lege, a ieşit aseară din birt pentru prima oară în viaţă.

“Onufrie e băiat bun, dar n-a mai ieşit de la cârciumă din 1991, când s-a mutat la noi în comună şi s-a apucat de băut. Acum e veteran, are vreo 5 caiete pe numele lui la tejghea”, spune un coleg de pahar. “Aseară i-a venit şi lui pofta să fumeze o ţigară şi am căutat împreună uşa. Eu l-am rugat să-şi pună măcar nişte ochelari de soare, dar el nu şi nu. Acum abia mai vede, l-a trăsnit de tot lumina de afară!”

Din fericire, vederea lui Rîuleţ nu a fost afectată permanent. “Dacă mai are de gând să iasă din cârciumă, totuşi, îl sfătuim să folosească o cremă solară cu factor de protecţie înalt – asemenea salamandrelor de peşteră, pielea lui a pierdut orice urmă de pigment în cei 25 de ani petrecuţi în capătul întunecat al localului”, explică dermatologul satului.

Scris de Vasile
22 martie 2016 08:46
Citește mai mult despre: betivi birt carciuma fumat iesire lege

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult