Efectul Buhnici. Jamila a publicat primul video în care face flotări

Festivalul celor care se prefac că le pasă de ce a zis un băiat pe plajă ca să obțină puncte internet se apropie de sfârșit. În timp ce ziariștii încă mai încearcă să ciupească un click pentru declarațiile „sexiste”, celebra bucătăreasă Jamila a publicat deja un video în care face flotări.

„Flotările sunt foarte iubite în gospodăriile tradiționale din România și chiar și din Balcani. Eu vă voi prezenta o rețetă simplă de flotări, așa cum m-a învățat tatăl meu, fost sergent în armată, când venea acasă și mă prindea cu temele nefăcute. Că eu eram fată și cureaua era rezervată pentru fratele meu. Pentru început se dau mâinile cu făină, să nu alunece pe gresie de la grăsime”, a început Jamila videoul de azi.

Jamila a precizat că ea face rețete simple, pe care le poate înțelege oricine, dar dacă e nevoie are și una complicată în care în loc de flotări se poate face crioterapie, veganism și circ pe internet, pentru că dacă este amendat de CNCD ăla care te-a făcut grasă slăbești 5 kile instant.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 iulie 2022 09:05
Citește mai mult despre: buhnici flotari Jamila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult